Herbata z miłością

Walentynki to magiczny dzień, który chcemy spędzić z ukochaną osobą. Jest to też czas, kiedy chętniej i odważniej mówimy o swoich uczuciach – wprost oraz z pomocą wyjątkowych prezentów. Jaki upominek sprawi przyjemność i zapewni o naszym uczuciu? Wbrew powszechnemu przekonaniu nie musimy koniecznie wymyślać wyszukanych i drogich prezentów. Czasem wystarczy drobnostka, aby nasza druga połowa poczuła się wyjątkowo.

Z myślą o takim rozwiązaniu dla zakochanych i wyjątkowej celebracji, marka Dilmah przygotowała specjalną promocję. Wystarczy zrobić zakupy za 70 zł i kupić swojej drugiej połówce Bombonierkę Exceptional, aby otrzymać w prezencie walentynkowy zestaw herbat. W kolekcji nie zabraknie delikatnej Berry Sensation o smaku owoców jagodowych, słodowej Italian Almond z dodatkiem aromatu migdałów włoskich, kwiatowej i kremowej Rose & French Vanilla oraz czystej czarnej Perfect Ceylon. Herbata to eliksir miłości, napój przyrządzony z niepowtarzalnych składników, a kombinacja smaków herbat Dilmah Exceptional pobudzi zmysły. Niepotrzebne będą słowa, aromatyczny napar wyrazi wszystko.
Dilmah Exceptional Variety Pack.jpg
Promocyjny asortyment jest dostępny w sklepie internetowym Dilmah (www. sklep.dilmah.pl) oraz w lokalu Herbata i Kawa (ul. Waryńskiego 28 w Warszawie). Promocja trwa od 12 do 14 lutego 2018 roku.

Dilmah Exceptional Variety Pack.jpg

Dilmah_IP_Herbata z miłością_09.02.2018.docx

docx | 24,1 KB

Dilmah z wyróżnieniem Superbrands 2018

Jakość, zaufanie konsumentów i reputacja to trzy najważniejsze kryteria decydujące o przyznaniu tytułu Superbrands. W tym roku, po raz pierwszy w historii, o wyłonieniu laureatów zdecydowało wyłącznie badanie konsumenckie. Wśród wyróżnionych marek znalazła się Dilmah, otrzymując prestiżowy certyfikat Superbrands.
Wyjątkowy prezent dla Babci i Dziadka

Święto Babci i Dziadka to doskonały moment na spędzenie tych wyjątkowych dni w rodzinnym gronie. To oni troszczą się o swoje wnuki od najmłodszych lat, dlatego teraz wnuki mają niepowtarzalną okazję, aby zatroszczyć się o nich. Oprócz tradycyjnego składania najserdeczniejszych życzeń, sprawmy, aby ten dzień był dla nich  niezapomniany. Wyjątkowy będzie taki prezent, który seniorzy z juniorami będą mogli wykorzystać wspólnie.
Sposób na chłodne dni? Rozgrzej się z Dilmah podczas Dni Herbaty

Aromat, smak i magia towarzysząca każdej filiżance. Dni Herbaty przyciągają wszystkich, którzy pragną poznać nowe herbaciane smaki, rozgrzać się w mroźne dni czy po prostu zaznać odrobiny relaksu po intensywnym dniu pracy. To idealne wydarzenie zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych herbaciarzy, które swoim zasięgiem obejmuje całą Polskę.
Dilmah partnerem Trendy Kolacji MAKRO

,,Trendy Kolacja” to cykl spotkań zainicjowanych przez sieć hurtowni MAKRO Polska, skierowanych do przedstawicieli branży HoReCa. Tematyką aktualnej edycji projektu są trendy na sezon jesienno-zimowy. Z tej okazji marka Dilmah, jako partner wydarzenia, przygotowała specjalne, rozgrzewające pomysły na urozmaicenie codziennego menu. Napar z dzikiej róży i hibiskusa z cynamonem czy wędzona herbata z ciemnym rumem – to tylko niektóre z propozycji, które idealnie sprawdzą się w gastronomii.