Partner Gourmet Foods z wyróżnieniem w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska”!

Lokale stawiające na oferowane przez Gourmet Foods marki to miejsca, dla których priorytetem jest najwyższa jakość usług i zadowolenie gości. Wśród nich znajduje się Winiarnia Hanna w Radomierzycach, wieloletni partner firmy Gourmet Foods. Restauracja na początku października zdobyła I miejsce w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska” w kategorii restauracja roku.

Winiarnia Hanna w Radomierzycach to założona w 2009 roku restauracja z przestronnym tarasem z widokiem na winnicę oraz rustykalną altaną z tradycyjną kuchnią węglową, wędzarnią, grillem, piecem chlebowym i miejscami do biesiadowania. Od 2016 roku goście lokalu mogą raczyć się najwyższej jakości cejlońską herbatą Dilmah, kawą Saquella oraz syropami Fabbri.
„Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska” to coroczny plebiscyt, w którym lokal zdobył zaszczytne I miejsce w kategorii restauracja roku. Mieszkańcy województwa dolnośląskiego po raz kolejny wybrali to, co najlepsze w regionie – ciekawe miejscowości i atrakcje, hotele, restauracje, bary i agroturystykę, czyli wszystko to, co warto polecić odwiedzającym te strony.
Herbaciane menu na jesień w hotelu Best Western Felix

Warszawska restauracja Nova hotelu Best Western Felix przygotowała specjalne, sezonowe menu, które dostarczy wszystkim gościom lokalu niepowtarzalnych wrażeń smakowych. Na jesienne dni powstała karta z unikalnymi daniami bazującymi na naturalnych, cejlońskich herbatach Dilmah.