Do grona hoteli, których goście mogą raczyć się najwyższej jakości cejlońską herbatą Dilmah oraz kawą Saquella właśnie dołączył  Cottonina Villa & Mineral SPA Resort w Świeradowie Zdroju.
Cottonina Villa & Mineral SPA Resort to wyjątkowy obiekt znajdujący się w sercu Gór Izerskich, zlokalizowany w uzdrowiskowej miejscowości Świeradów-Zdrój. To idealne miejsce dla osób, które pragną odnowić swoje siły witalne poprzez połączenie pielęgnacyjnych zabiegów SPA z aktywnym wypoczynkiem w górach.
Cottonina Villa & Mineral SPA Resort

Wychodząc naprzeciw Waszym opiniom i sugestiom od dziś w pokojach hotelowych Cottoniny będą na Was czekały zestawy do zaparzania kawy i herbaty.

unnamed.jpg

Herbaciana Bombonierka na Dzień Kobiet

Dzień Kobiet zbliża się wielkimi krokami. Jeżeli zastanawiasz się, jaki prezent będzie idealny na tę okazję, powinieneś wziąć pod uwagę trzy ważne aspekty: przede wszystkim praktyczność, pomysłowość oraz wygląd. Co spełnia te wymagania? Podpowiadamy! Wszystkie wartości znajdziesz w jednym produkcie – Herbacianych Bombonierkach marki Dilmah.