Do grona hoteli, których goście mogą raczyć się najwyższej jakości cejlońską herbatą Dilmah oraz kawą Saquella właśnie dołączył  Cottonina Villa & Mineral SPA Resort w Świeradowie Zdroju.
Cottonina Villa & Mineral SPA Resort to wyjątkowy obiekt znajdujący się w sercu Gór Izerskich, zlokalizowany w uzdrowiskowej miejscowości Świeradów-Zdrój. To idealne miejsce dla osób, które pragną odnowić swoje siły witalne poprzez połączenie pielęgnacyjnych zabiegów SPA z aktywnym wypoczynkiem w górach.
Cottonina Villa & Mineral SPA Resort

Wychodząc naprzeciw Waszym opiniom i sugestiom od dziś w pokojach hotelowych Cottoniny będą na Was czekały zestawy do zaparzania kawy i herbaty.

unnamed.jpg

Herbaciane menu na jesień w hotelu Best Western Felix

Warszawska restauracja Nova hotelu Best Western Felix przygotowała specjalne, sezonowe menu, które dostarczy wszystkim gościom lokalu niepowtarzalnych wrażeń smakowych. Na jesienne dni powstała karta z unikalnymi daniami bazującymi na naturalnych, cejlońskich herbatach Dilmah.
Partner Gourmet Foods z wyróżnieniem w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska”!

Lokale stawiające na oferowane przez Gourmet Foods marki to miejsca, dla których priorytetem jest najwyższa jakość usług i zadowolenie gości. Wśród nich znajduje się Winiarnia Hanna w Radomierzycach, wieloletni partner firmy Gourmet Foods. Restauracja na początku października zdobyła I miejsce w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska” w kategorii restauracja roku.

Herbaciana Bombonierka na Dzień Kobiet

Dzień Kobiet zbliża się wielkimi krokami. Jeżeli zastanawiasz się, jaki prezent będzie idealny na tę okazję, powinieneś wziąć pod uwagę trzy ważne aspekty: przede wszystkim praktyczność, pomysłowość oraz wygląd. Co spełnia te wymagania? Podpowiadamy! Wszystkie wartości znajdziesz w jednym produkcie – Herbacianych Bombonierkach marki Dilmah.