Poznaj syropy Fabbri

Fabbri to firma rodzinna, której założycielem był Gennaro Fabbri. Istnieje od 1905 roku, a dziś prowadzona jest przez czwarte pokolenie tej rodziny. Firma dystrybuuje produkty do 110 krajów na całym świecie. W Polsce ich wyłącznym dystrybutorem jest Gourmet Foods.

Fabbri to gwarancja najwyższej jakości materiałów użytych do produkcji, spełnienie wysokich standardów zdrowej żywności.

Syropy Fabbri są z prawdziwych owoców, nie zawierają konserwantów jak również glutenu i laktozy. Pakowane w butelki 1l. (materiał: cristal PET), syropy są dość mocno skoncentrowane, a więc tym samym bardzo wydajne. Spełniają wymogi najbardziej wymagających klientów. Fabbri Mixybar to linia profesjonalnych syropów do tworzenia napojów zarówno na ciepło jak i na zimno, to specjalista w urozmaicaniu napojów na bazie herbaty i kawy. Syropy Fabbri to gwarancja wysokiej jakości i pewność, że serwowane napoje z dodatkiem syropów będą na wysokim poziomie.

Herbata z miłością

Walentynki to magiczny dzień, który chcemy spędzić z ukochaną osobą. Jest to też czas, kiedy chętniej i odważniej mówimy o swoich uczuciach – wprost oraz z pomocą wyjątkowych prezentów. Jaki upominek sprawi przyjemność i zapewni o naszym uczuciu? Wbrew powszechnemu przekonaniu nie musimy koniecznie wymyślać wyszukanych i drogich prezentów. Czasem wystarczy drobnostka, aby nasza druga połowa poczuła się wyjątkowo.
Dilmah z wyróżnieniem Superbrands 2018

Jakość, zaufanie konsumentów i reputacja to trzy najważniejsze kryteria decydujące o przyznaniu tytułu Superbrands. W tym roku, po raz pierwszy w historii, o wyłonieniu laureatów zdecydowało wyłącznie badanie konsumenckie. Wśród wyróżnionych marek znalazła się Dilmah, otrzymując prestiżowy certyfikat Superbrands.
Wyjątkowy prezent dla Babci i Dziadka

Święto Babci i Dziadka to doskonały moment na spędzenie tych wyjątkowych dni w rodzinnym gronie. To oni troszczą się o swoje wnuki od najmłodszych lat, dlatego teraz wnuki mają niepowtarzalną okazję, aby zatroszczyć się o nich. Oprócz tradycyjnego składania najserdeczniejszych życzeń, sprawmy, aby ten dzień był dla nich  niezapomniany. Wyjątkowy będzie taki prezent, który seniorzy z juniorami będą mogli wykorzystać wspólnie.

Herbata z troską o człowieka

Herbata - jeden z najpopularniejszych i najstarszych napojów świata. Dla jednych jest zaledwie częścią posiłków, dla innych istotnym, w pełni naturalnym i inspirującym towarzyszem w chwilach przerwy i oderwania od zgiełku codzienności. Niezależnie od tego, jak do niej podchodzimy i jaki gatunek oraz smak lubimy najbardziej, warto wiedzieć, że za jedną z nich stoi historia wielkiego człowieka, który poświęcił całe swoje życie na rzecz pomocy najsłabszym, o których dzisiejszy świat często zapomina.