Poznaj syropy Fabbri

Fabbri to firma rodzinna, której założycielem był Gennaro Fabbri. Istnieje od 1905 roku, a dziś prowadzona jest przez czwarte pokolenie tej rodziny. Firma dystrybuuje produkty do 110 krajów na całym świecie. W Polsce ich wyłącznym dystrybutorem jest Gourmet Foods.

Fabbri to gwarancja najwyższej jakości materiałów użytych do produkcji, spełnienie wysokich standardów zdrowej żywności.

Syropy Fabbri są z prawdziwych owoców, nie zawierają konserwantów jak również glutenu i laktozy. Pakowane w butelki 1l. (materiał: cristal PET), syropy są dość mocno skoncentrowane, a więc tym samym bardzo wydajne. Spełniają wymogi najbardziej wymagających klientów. Fabbri Mixybar to linia profesjonalnych syropów do tworzenia napojów zarówno na ciepło jak i na zimno, to specjalista w urozmaicaniu napojów na bazie herbaty i kawy. Syropy Fabbri to gwarancja wysokiej jakości i pewność, że serwowane napoje z dodatkiem syropów będą na wysokim poziomie.

Założyciel firmy Dilmah nagrodzony przez Światowe Stowarzyszenie Społeczności Szefów Kuchni

Światowe Stowarzyszenie Społeczności Szefów Kuchni (World Association of Chefs’ Societies – WACS) przyznało Merrillowi J. Fernando,­ założycielowi firmy Dilmah nagrodę za całokształt pracy – Lifetime Achievement Award. Ponad tysiąc reprezentantów stowarzyszenia zgromadzonych podczas tegorocznego Światowego Kongresu Szefów Kuchni w Kuala Lumpur, doceniło jego niespotykaną pasję i zaangażowanie w produkcję  najwyższej jakości herbaty oraz w pracę na rzecz ludzi w potrzebie. Nagrodę wręczył prezes WACS – Thomas Gugler.
Nowe aromatyczne napary od Dilmah

Marka Dilmah wprowadza na rynek nową linię naparów. Infusions to kompozycje ziół i przypraw powstałych wyłącznie z naturalnych składników, głównie pochodzenia cejlońskiego. Napary świetnie sprawdzą się w wersji na gorąco, natomiast po schłodzeniu zapewnią intensywne orzeźwienie idealne na letnie, upalne dni. Szeroka gama aromatów sprawi, że każdy znajdzie wśród nich swój ulubiony smak.

Herbata z miłością

Walentynki to magiczny dzień, który chcemy spędzić z ukochaną osobą. Jest to też czas, kiedy chętniej i odważniej mówimy o swoich uczuciach – wprost oraz z pomocą wyjątkowych prezentów. Jaki upominek sprawi przyjemność i zapewni o naszym uczuciu? Wbrew powszechnemu przekonaniu nie musimy koniecznie wymyślać wyszukanych i drogich prezentów. Czasem wystarczy drobnostka, aby nasza druga połowa poczuła się wyjątkowo.