Poznaj syropy Fabbri

Fabbri to firma rodzinna, której założycielem był Gennaro Fabbri. Istnieje od 1905 roku, a dziś prowadzona jest przez czwarte pokolenie tej rodziny. Firma dystrybuuje produkty do 110 krajów na całym świecie. W Polsce ich wyłącznym dystrybutorem jest Gourmet Foods.

Fabbri to gwarancja najwyższej jakości materiałów użytych do produkcji, spełnienie wysokich standardów zdrowej żywności.

Syropy Fabbri są z prawdziwych owoców, nie zawierają konserwantów jak również glutenu i laktozy. Pakowane w butelki 1l. (materiał: cristal PET), syropy są dość mocno skoncentrowane, a więc tym samym bardzo wydajne. Spełniają wymogi najbardziej wymagających klientów. Fabbri Mixybar to linia profesjonalnych syropów do tworzenia napojów zarówno na ciepło jak i na zimno, to specjalista w urozmaicaniu napojów na bazie herbaty i kawy. Syropy Fabbri to gwarancja wysokiej jakości i pewność, że serwowane napoje z dodatkiem syropów będą na wysokim poziomie.

Sposób na chłodne dni? Rozgrzej się z Dilmah podczas Dni Herbaty

Aromat, smak i magia towarzysząca każdej filiżance. Dni Herbaty przyciągają wszystkich, którzy pragną poznać nowe herbaciane smaki, rozgrzać się w mroźne dni czy po prostu zaznać odrobiny relaksu po intensywnym dniu pracy. To idealne wydarzenie zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych herbaciarzy, które swoim zasięgiem obejmuje całą Polskę.
Dilmah partnerem Trendy Kolacji MAKRO

,,Trendy Kolacja” to cykl spotkań zainicjowanych przez sieć hurtowni MAKRO Polska, skierowanych do przedstawicieli branży HoReCa. Tematyką aktualnej edycji projektu są trendy na sezon jesienno-zimowy. Z tej okazji marka Dilmah, jako partner wydarzenia, przygotowała specjalne, rozgrzewające pomysły na urozmaicenie codziennego menu. Napar z dzikiej róży i hibiskusa z cynamonem czy wędzona herbata z ciemnym rumem – to tylko niektóre z propozycji, które idealnie sprawdzą się w gastronomii.
Herbaciane menu na jesień w hotelu Best Western Felix

Warszawska restauracja Nova hotelu Best Western Felix przygotowała specjalne, sezonowe menu, które dostarczy wszystkim gościom lokalu niepowtarzalnych wrażeń smakowych. Na jesienne dni powstała karta z unikalnymi daniami bazującymi na naturalnych, cejlońskich herbatach Dilmah.
Partner Gourmet Foods z wyróżnieniem w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska”!

Lokale stawiające na oferowane przez Gourmet Foods marki to miejsca, dla których priorytetem jest najwyższa jakość usług i zadowolenie gości. Wśród nich znajduje się Winiarnia Hanna w Radomierzycach, wieloletni partner firmy Gourmet Foods. Restauracja na początku października zdobyła I miejsce w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska” w kategorii restauracja roku.

Herbata z troską o człowieka

Herbata - jeden z najpopularniejszych i najstarszych napojów świata. Dla jednych jest zaledwie częścią posiłków, dla innych istotnym, w pełni naturalnym i inspirującym towarzyszem w chwilach przerwy i oderwania od zgiełku codzienności. Niezależnie od tego, jak do niej podchodzimy i jaki gatunek oraz smak lubimy najbardziej, warto wiedzieć, że za jedną z nich stoi historia wielkiego człowieka, który poświęcił całe swoje życie na rzecz pomocy najsłabszym, o których dzisiejszy świat często zapomina.