Nasza centrala znajduje się w Warszawie, ale swoje działania prowadzimy na terenie całej Polski za pośrednictwem dyrektorów regionalnych oraz lokalnych przedstawicieli handlowych.
Pracujemy zarówno na rynku Retail (rynek tradycyjny, nowoczesny, lokalni dystrybutorzy) jak też HoReCa, na którym oferujemy także usługi związane z serwisem - akcesoria do przygotowywania i podawania napojów, materiały POS, ekspresy do parzenia kawy, szkolenia produktowe.

W Gourmet Foods wierzymy w:

- w wartości rodzinne
– autentyczność, ciepło, szacunek, zaufanie
- w wysoką jakość produktów i usług

oraz

inwestujemy w relacje, słuchamy klientów i dążymy do stworzenia środowiska współpracy opartego na wzajemnym szacunku, zrozumieniu i lojalności

Jesteśmy do Państwa dyspozycji: tel.: +48 22 531 69 50, +48 22 834 22 03 fax:+48 22 531 69 51, +48 22 531 69 52 e-mail: info@dilmah.pl

Pytania związane z gastronomią i cateringiem najlepiej kierować pod adres: gastronomia@dilmah.pl.

Zainteresowanych współpracą z Gourmet Foods w zakresie handlu detalicznego i hurtowego prosimy o wiadomość pod adres: dzial.handlowy@dilmah.pl.

Oferty w zakresie promocji i reklamy prosimy kierować pod adres: reklama@dilmah.pl.
logo for lovers of tea_61025921.jpeg
saquella_logo.jpg
Fabbri-370x250-2.gif

Herbaciane menu na jesień w hotelu Best Western Felix

Warszawska restauracja Nova hotelu Best Western Felix przygotowała specjalne, sezonowe menu, które dostarczy wszystkim gościom lokalu niepowtarzalnych wrażeń smakowych. Na jesienne dni powstała karta z unikalnymi daniami bazującymi na naturalnych, cejlońskich herbatach Dilmah.
Partner Gourmet Foods z wyróżnieniem w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska”!

Lokale stawiające na oferowane przez Gourmet Foods marki to miejsca, dla których priorytetem jest najwyższa jakość usług i zadowolenie gości. Wśród nich znajduje się Winiarnia Hanna w Radomierzycach, wieloletni partner firmy Gourmet Foods. Restauracja na początku października zdobyła I miejsce w plebiscycie „Wielkie odkrywanie Dolnego Śląska” w kategorii restauracja roku.

Poznaj syropy Fabbri

Fabbri to firma rodzinna, której założycielem był Gennaro Fabbri. Istnieje od 1905 roku, a dziś prowadzona jest przez czwarte pokolenie tej rodziny. Firma dystrybuuje produkty do 110 krajów na całym świecie. W Polsce ich wyłącznym dystrybutorem jest Gourmet Foods.